Serviciile Noastre

Sistem Franare

Verificare, reparatii, intretinere sisteme franare. Toate operatiunile sunt insotite de garantie.

Suspensii

Specialisti in montajul suspensiilor de orice tip si cheile speciale detinute pentru astfel de operatiuni sunt garantia lucrarilor noastre.

ITP

Daca esti in Nadlac sau in tranzit prin Nadlac si esti impiedicat spre a trece Vama Nadlac sau pur si simplu certificatul tau anunta o reinoire a inspectiei tehnice periodice, nimic mai simplu - Apelati la noi.

Turbine

Montaj turbine, reconditionare turbine. Regenerare filtre catalizator - Diagnoze Auto

Distributie & Curele

Pentru garantia ca masina va functiona corespunzator, cand alegi un service pentru aceasta operatiune trebuie sa fii foarte atent pentru ca lipsa unor oameni experimentati pot cauza daune majore.Apeleaza la noi si vei gasi lucrare insotita de garantie.

Asistenta & Tractari Auto

Pentru situatii urgente dispunem de linia Asistenta Rutiera care actioneaza in Nadlac Arad si A1 dar si mai multe platforme auto pentru tansport sau tractari din Germania Slovacia Cehia Austria Ungaria in Romania.

Directie

Directia nu trebuie neglijata. Va invitam oricand in sercice pentru o constatare si pentru a primi cele mai corecte indicatii.

Electrica Auto

Pentru probleme electrice gasiti in atelierul de electrice-auto specialistii nostri cu cele mai noi programe de lucru si posibilitati superioare prin serviciul multi marca.

Revizii Ulei Filtre

Pentru fiecare schimb de filtre si ulei motor va asteptam la noi, iar pentru uleiul si filtrele achizitionate prin reteaua noastra de distribuitori autorizati, schimbul se face gratuit..

Cutie Viteze

In atelierul nostru gasiti un specialist in mecanica si mecanica cutii viteze sau mecanica fina. Montajul si demontajul sunt executate dupa manualul producatorului pentru garantie..

Reglaj Lumini

Reglajul de lumini se executa cu cele mai noi aparate si sunt garantia unui nou control ITP si pentru o vizibilitate si siguranta sporite.

Injectoare

Atelierul de pompe mecanice, pompe presiune rampe injectoare va sta la dispozitie cu cea mai noua statie de calibrare masurare si diagnosticare..